O nama

O KOMPANIJI

GPS Montenego je firma sa sjedištem u Crnoj Gori koja je osnovana kako bi svim domaćim klijentima pruzila kvalitetan proizvod sa konstantnom podrškom. Dugogodišnje iskustvo u oblasti GPS tehnologije pomoglo nam je da otklonimo sve nedostatke i ponudimo vam jednostavno, kvalitetno i pouzdano rjesenje sa kojim ćete ostvariti velika olakšanja u poslovanju.

Sama činjenica da smo domaća firma, omogućila nam je lakše procjene tržišta koje smo umješno iskoristili i spojili sa tehnologijom koja se koristi u najrazvijenim zemljama svijeta. Svakodnevnim razvojem sistema omogućavamo klijentima da budu u trendu sa najsavremenijom tehnologijom.

NAŠ PLAN

Omogućiti klijentima jednostavno poslovanje uz podršku i odgovor na sve zahtjeve. Dugogodišnja saradnja na obostrano zadovoljstvo koja ce izgraditi povjerenje i sigurnost .

Konstantno ulaganje u sistem, kako u softverski dio tako i u hardwarske komponente kod klijentata koje omogućavaju kvalitet i sigurnost funkcionisanja sistema na dug period.

Brzinom i kvalitetom  uvjeriti klijente na prednosti domace saradnje . Ostvarenje jedinstvene reklame kroz zadovoljstvo svakog našeg klijenta i partneta.

Doprinos klijentima u njihovom ličnom poslovanju i time bi dokazali naše zadovoljstvo za svaki njihov uspjeh.

Želite li kompletnu ponudu?